Welkom

Biomobiliteit voor gevorderden.

Meer dan 20 jaar ervaring in gezonde, praktische, betaalbare en milieuvriendelijke mobiliteit staan tot jouw dienst. Wij bieden niet zomaar bijzondere fietsen aan, wij bieden oplossingen aan voor concrete noden. Wil je:

  • Lange afstanden sneller en gezonder afleggen, in alle weer droog, warm en veilig overal geraken?

  • Tankbeurten, flitspalen, taksen, verzekeringen, onderhoudskosten en duffe lucht inruilen voor een betere conditie en een dikkere portemonnee? Fietser.be klanten zijn per definitie rich and goodlooking - zo niet bij aanvang dan toch op termijn.

  • Veilig en milieuvriendelijk de kinderen vervoeren, de wekelijkse boodschappen doen, overal vlot parkeren?

  • Onafhankelijk in de frisse lucht sporten, comfortabel in een coole machine de files voorbijflitsen?

Pendelen, ontspannend touren, verre reizen,... Het kan allemaal veel minder pijnlijk en energieverslindend. Kom langs en laat u door de kwaliteit van ons aanbod overtuigen!

Brecht Vandeputte Arch.,

Fietsarchitect.

Fietsadvies.

Naargelang uw wensen en noden zoeken we voor u de beste oplossing, altijd super energie-efficiënt, op termijn ronduit goedkoop en met de best mogelijke service. We weten wat beschikbaar is, en als het niet voldoet ontwerpen we het.

Verkoop.

Wij ontwikkelden een aantal eigen fietsen, en verkopen de interessantste ontwerpen van onze collega's.

Velomobielen

Bio-Hybrides

Ligfietsen

Velocatessen

Fietser.be ontwikkelde de WAW, één van de snelste fietsen ter wereld: licht, aerodynamisch en ergonomisch.

De WAW is uitzonderlijk wendbaar, vinnig en baanvast. Het carbon+kevlar koetswerk is veilig in het verkeer, het cabriokapje beschermt de rijder tegen regen en koude.

De WAW is gezond voor de rijder en zijn omgeving. De duurzame wagen van de toekomst maakt van uw woon-werk mobiliteit geen duur karwei maar sporten met winst.

Naar de WAW-pagina's...

Voor een ICE trike is geen reis te ruig. Je kan er mee naar het dak van de wereld, of sneller naar je werk. Je kan er gewoon lekker hard en lang mee gaan fietsen zonder pijn in nek, polsen en edele delen.

De ontspannen houding is ergonomisch en aerodynamisch. Met een trike fiets je dus langer, veiliger en sneller. Exact onze missie.

lees meer...


We hebben sinds 2002 ervaring met het bouwen van elektrische fietsen. We verkopen niet zomaar elektrische fietsen: we zoeken indien nodig eerst de ideale fiets voor jou - of misschien heb je die al - en dan bouwen we een e-assist met batterij op maat. We ontwikkelden zelf een velomobielmotor op basis van Bafang hardware. Voor cargofietsen gebruiken we soms naafmotoren van Crystalyte.

lees meer...

Practical Cycling.

Voor slimme praktische fietsen moet je bij Fietser.be zijn. Er is meer en hedendaagser materiaal onder de zon dan de longjohn of triporteur.


De veelzijdige bakfiets van 4wieler blijft vanzelf rechtop voor veilig en/of zwaar gebruik. Hij neemt weinig parkeerplaats in en zoeft handig door de stad. Functionele en andere gebruikers zullen daarnaast ook de elektrische hulpmotor appreciëren. De 4wieler is belastingvriendelijker dan een bestelwagen, mobieler in de stad en gezonder voor het bedrijfsimago.

lees meer...